Hirdetmény ELMŰ és ÉMÁSZ részvények érvénytelenítéséről az E.ON által gyakorolt vételi jogra tekintettel, valamint az érvénytelenné nyilvánított részvények ellenértékének kifizetési rendjéről

Tisztelt Számlavezetők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy

  • az ELMŰ Nyrt. Igazgatósága úgy döntött, hogy a dematerializált, névre szóló, 10.000 HUF névértékű törzsrészvényekre (ISIN: HU0000074513) nyilvános vételi ajánlatot követő vételi jog gyakorlása során az E.ON Hungária Zrt. részére határidőben át nem adott 47.987 darab ELMŰ részvényt 2020. március 19-ei hatállyal érvénytelenné nyilvánítja, helyettük új részvények kibocsátásáról rendelkezik az E.ON részére.
  • az ÉMÁSZ Nyrt. Igazgatósága úgy döntött, hogy a dematerializált, névre szóló, 10.000 HUF névértékű törzsrészvényekre (ISIN: HU0000074539) nyilvános vételi ajánlatot követő vételi jog gyakorlása során az E.ON Hungária Zrt. részére határidőben át nem adott 62.653 darab ÉMÁSZ részvényt 2020. március 19-ei hatállyal érvénytelenné nyilvánítja, helyettük új részvények kibocsátásáról rendelkezik az E.ON részére.

Az értékpapír-törlés és ellenérték kifizetés ütemezéséről és feltételeiről szóló hirdetmény elérhető a lenti csatolmányokra kattintva, valamint a Kis Infok/Társasági események és ÉP. információk mappában.

Üdvözlettel:
KELER Zrt.