Tájékoztató a LEI kódokkal kapcsolatos ügyintézésről


Tisztelt Ügyfelünk!

A KELER számára fontos, hogy a LEI kód (Legal Entity Identifier = jogi személyazonosító) igényléssel és meghosszabbítással kapcsolatos ügyintézés minél egyszerűbb legyen Ügyfelei számára. Az említett cél elérése érdekében megkezdtük, egy az interneten keresztül elérhető, a legszigorúbb adatvédelmi szabályoknak megfelelő informatikai alkalmazás fejlesztését, melynek élesítésére 2019-ben kerül sor.

Az Önök vállalkozásával/szervezetével kapcsolatos adatok biztonságos kezelése kiemelt jelentőséggel bír, ezért kérjük Önöket, hogy mindaddig, amíg a szokásos kommunikációs csatornákon keresztül nem értesítjük Önöket a fent említett rendszer élesítéséről, illetve nem jelezzük a LEI kódokkal kapcsolatos egyéb teendőket (pl.: meghosszabbítás), kiemelt körültekintéssel kezeljék a témában kapott leveleket, ajánlatokat.

Kérjük, minden esetben győződjenek meg arról, hogy a megkeresés a KELER-től érkezett!

Szeretnénk ismételten megköszönni, hogy a LEI kódokkal kapcsolatos ügyintézés során a KELER szolgáltatásait veszik igénybe, és reméljük, hogy fejlesztéseink tovább erősítik majd a szervezeteink közötti együttműködést.

Amennyiben jelen levelünkkel kapcsolatosan kérdése, észrevétele merül fel, vagy LEI kódjának státuszáról szeretne bővebb információt, tájékoztatást kapni, kollégáink az alábbi elérhetőségeken állnak szíves rendelkezésükre.

e-mail:
telefon: +36 1 483 6254, +36 1 483 6145, +36 1 483 6315, +36 1 483 6207

Üdvözlettel:
KELER Zrt.