Treasury szolgáltatások

 

Ismerje meg a KELER Treasury alapvető feladatait és az Ügyfelek számára elérhető szolgáltatásait!

 

   

 

 

Alapvető feladatok

A Treasury elsődleges feladata, hogy a KELER likviditását folyamatosan biztosítva a rendelkezésre álló saját és idegen forrásokból származó szabad pénzeszközöket befektesse.

A saját számlás ügyletek bonyolítása mellett a magyar tőkepiac stabilitásának elősegítése érdekében pénz- és tőkepiaci műveletekkel áll Ügyfelei rendelkezésére, üzleti kapcsolatai révén a Treasury képviseli a KELER-t a bankközi pénz- és állampapírpiacon.

 

Ügyfelek számára elérhető szolgáltatások

Értékpapír ügyletek

1)      Repo-ügyletek (és hosszabbítás)

A magyar tőkepiac stabilitása, az állampapírok másodpiaci likviditásának biztosítása érdekében KELER Treasury három (óvadéki, sajátos, szállításos) repo ügylettípust kezel. A KELER Treasury versenyképes feltételekkel kínál lehetőséget elsősorban egyhetes repo ügyletek kötésére.

Konverziós ügyletek

1)      Deviza ügyletek, egyedi árfolyamjegyzéssel

Az Ügyfeleknek lehetőségük van 20 000 000 HUF (vagy ennek az összegnek megfelelő egyéb deviza) feletti konverzió esetén egyedi árfolyamot kérni, ezekben az esetekben a Treasury eltérhet a publikált árfolyamtól. A piaci gyakorlathoz képest kedvező befogadási határidőkkel (T napi teljesítéssel 11.30 óra, T+1 és T+2 napos teljesítéssel 15 óra) és tranzakciós díj felszámítása nélkül köti a Treasury az ügyleteket.


Elérhetőségeink

Tel: +36 1 483 6294
Tel: +36 1 483 6299
E-mail: