Tesztelés

A CAPS rendszer tesztkörnyezete folyamatosan nyitva áll a karbantartási munkálatok idejét kivéve. A tesztrendszer nyitva tartása nem feltétlenül jelenti, hogy a SWIFT-kapcsolat is rendelkezésre áll. Amennyiben nincs meghirdetett tesztidőszak, SWIFT tesztelési igény esetén kérjük, érdeklődjenek kollégáinknál a lenti elérhetőségen.

A KELER a korábbi tesztidőszakokban az ügyfelek által megadott összes felhasználót és beállításokat változatlanul megtartja az új tesztidőszakban. Ennek megfelelően, amennyiben nem történt változás az adatokban, akkor nem szükséges új tesztadatlapot kitölteni, a korábban kapott tanúsítvány használható marad, nem szükséges újat igényelni.

Amennyiben változtatás szükséges, akkor a tesztadatlapot kérjük megküldeni a  címre (a tesztadatlapot nem kell aláírni). Kérjük, kiemelten a következő adatokat vizsgálják felül változás szempontjából:

  • IT és Üzleti Adminisztrátor (a többi felhasználót továbbra is az ügyfél adminisztrátorai kezelik)
  • SWIFT-kapcsolat igénylése és a megadott adatok (BIC11, DN, kiválasztott üzenettípusok)
  • részvényesi azonosításhoz használt e-mail cím
  • értesítési e-mail cím (ezt a CAPS tesztrendszerben is tudják módosítani a tesztrendszer megnyitását követően, nem szükséges tesztadatlapot küldeni)

Amennyiben már kaptak teszttanúsítványt, de a tanúsítvány már nem elérhető, kérjük, jelezzék e-mailben a  címen, hogy új CAPS TESZT tanúsítványra van szükségük. A KELER Service Desk ekkor egy új tanúsítványt küld a tesztadatlapon megadott e-mail címre és a kicsomagoláshoz szükséges kódot az ott megadott telefonszámra.

A CAPS tesztrendszer elérhetősége: https://caps.test.keler.hu/caps.

Tesztadatlap

Download (69 KB)

Kapcsolat: