Társaság

 

KELER Központi Értéktár Zrt.

Több mint 20 éve a magyar és a nemzetközi tőkepiac szereplője

  • Nemzeti értéktári szolgáltatások
  • Szakosított hitelintézeti szolgáltatások
  • Kibocsátói szolgáltatások
  • Kiegészítő központi értéktári szolgáltatások
  • Kelet-Közép Európa vezető nemzeti értéktára
Részletek

 

A KELER Zrt. Magyarország egyetlen központi értéktára, szakosított hitelintézet, 1993-ban jött létre, tulajdonosai a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Értéktőzsde.

Kelet-Közép Európa vezető központi értéktáraként, több mint két évtizedes tapasztalat birtokában, innovatív megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek a pénzügyi közvetítésben rejlő lehetőségek teljes mértékű kihasználása érdekében. 

A legkorszerűbb technológiákat és szakértő munkatársakat alkalmazunk, hogy minden lehetőséget megragadhassunk az új megoldások kialakításakor. Az alapvető és kiegészítő központi értéktári szolgáltatások teljes körén túl a KELER rugalmas megoldásokkal segíti ügyfeleit a Target2-Securities valamennyi előnyének kihasználásában.

T2S-csatlakozásunk után a kelet-közép-európai régió 10 országában közvetlen kapcsolatot és harmonizált szolgáltatásokat fogunk kínálni. Értéktárunk közvetítésével a T2S valamennyi funkciója, a régió valamennyi instrumentuma, devizaneme elérhető lesz, illetve testreszabott riportokat és egységes társasági esemény-kezelést fogunk kínálni.