Tájékoztató a KELER Szolgáltatásfejlesztési Program előrehaladásáról


Tisztelt Ügyfeleink!

A KELER Szolgáltatásfejlesztési Program indulásához kapcsolódóan bővebb információt szeretnénk megosztani Ügyfeleinkkel a számlavezetési rendszer modernizációjával kapcsolatban.

A KELER a mai nappal a korábban meghirdetett Szolgáltatásfejlesztési Program (KSZP) kapcsán a következő dokumentumokat teszi közzé, melyek segítséget nyújtanak a Program szakmai tartalmának értelmezésében.

  1. Szolgáltatás-leírás a KELER Szolgáltatásfejlesztési Program (KSZP) fejlesztéseihez kapcsolódóan. E dokumentum angol verziója a fordítást követően később jelenik meg.
  2. GAP elemzés a KSZP-ben megvalósuló fejlesztések és a KELER korábbi, Stratégiai Modernizációs Programja keretében megvalósítani kívánt fejlesztések között.

Jelen dokumentumokat a KELER a honlapján jeleníti meg.

A KSZP első szakaszának tervezett éles indulási dátuma: 2021. március 31.

Ügyfeleink részvételével a kötelező piaci tesztek 2020 negyedik negyedévében lesznek esedékesek.

A Programmal kapcsolatos fejleményekről a későbbiekben folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Kérjük, hogy a KSZP-vel kapcsolatos kérdéseiket, minden esetben a e-mail címre küldjék.

Felelősség elhárítása:

Semmilyen, a KELER Zrt./KELER KSZF Zrt. által küldött hírlevél/tájékoztató/anyag nem tekinthető vagy értelmezhető úgy, mint ami a KELER Zrt./KELER KSZF Zrt. részéről kötelezettség vállalás, ha csak a KELER Zrt./KELER KSZF Zrt. és a címzett(ek) erről kifejezetten írásban másképpen meg nem állapodnak.

A KELER Zrt. ezért felhívja a figyelmet, hogy minden általa kiküldött anyag „Tervezet” formátumban van. A szabályozási környezet valamint a KELER munkafolyamatainak változása eredményezhet tartalmi változást. A KELER Zrt. kizár minden ebből eredő felelősséget.

Üdvözlettel:
KELER Zrt.