Emlékeztető: EUR utalása a KELER devizaszámlákra

Kedves Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk ismételten felhívni a KELER Zrt.-nél (EUR) devizaszámlával rendelkező ügyfeleink figyelmét, hogy a számlákra történő jóváírások fedezetét minden esetben a kapcsolódó értéktári leiratban közölt külső számlavezető bankokon keresztül teljesítsék.

Emlékeztetjük ügyfeleinket, hogy a KELER alapértelmezett EUR számlavezetője 2014 óta a Citibank London (BIC: CITIGB2L, IBAN: GB42CITI18500814105877). A T2S ügyletek kiegyenlítéséhez szükséges fedezeteket kivéve minden beérkező EUR összeget erre a számlára várunk.

A KELER Citibank Frankfurtnál vezetett EUR számlája ügyfélpénzek jóváírására nem használható, ezért kérjük Önöket, hogy ehhez a számlavezetőhöz utalásokat ne indítsanak, és erre hívják fel üzleti partnereik, ügyfeleik figyelmét is!

A frankfurti EUR számla várhatóan a 2018. március 5-i héten bezárásra kerül! A téves külső számlavezetőhöz indított utalásokból eredő károkért és késedelemért a KELER Zrt. kizár mindennemű felelősséget!

A KELER külső számlavezetőinek listáját tartalmazó aktuális értéktári leirat az alábbi linken érhető el: https://www.keler.hu/Dokumentumtár/Értéktári%20leiratok/Értéktári%20leirat%20a%20KELER%20devizaszámla%20vezetésével%20kapcsolatos%20információkról/

Szíves együttműködésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
KELER Zrt.