Tájékoztató Kid Rendszer Bejelentkezési És Aláírási Változásáról


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy KID rendszerünkben ezentúl a bejelentkezésnél és aláírásnál is meg kell adni majd egy jelszót és egy SMS-ben kiküldött kódot, hasonlóan az eKID rendszerhez.

Teendők az éles KID rendszer esetén:

Az éles KID rendszerben levő felhasználók adatairól a KELER Ügyfélszolgálata emailben küldött ki tájékoztatást a megadott kapcsolattartó részére. Kérjük azon partnereinket akik még nem küldték el a kitöltött személyi adatlapokat az aktualizált mobilos elérhetőségekkel, sürgősen tegyék meg.

Az élő mobilos elérhetőség megléte és KELER részére megküldése 2022 nov. 21-től alapfeltétele a KID és eKID használatának.

Az emailben szereplő felhasználók adataiban bekövetkezett változásokat (törlés, módosítás) az alábbi linken elérhető adatlapon tudják benyújtani.

https://www.keler.hu/Dokumentumt%C3%A1r/Formanyomtatv%C3%A1nyok/KID/2021_04_30_KELER-10_KID-hasznalati-szerzodes_3-sz-melleklet.pdf?download

A kitöltött adatlapot cégszerű aláírással postai úton vagy minősített elektronikus aláírással ellátva az ugyfelszolgalat@keler.hu címre szíveskedjenek visszaküldeni.

A változás élesítési dátuma 2022. november 20.

Az új KID verziót - 7.01-02 (4) -  2022 november 21. 06:30-tól tudják letölteni.

Üdvözlettel:
KELER Zrt.