KSZP Hirdetmény - élesítési alapadatok bekérése

Tisztelt Ügyfeleink!

A KELER Szolgáltatásfejlesztési Program (továbbiakban: KSZP) a MAT 2 tesztidőszak 2021. november 5-ei lezárását követően újabb jelentős mérföldkőhöz érkezik hamarosan, hiszen fel kell készülnünk a 2021. december 6-ai élesítésre.

Ezúton szeretnénk felkérni Önöket a KSZP élesítéséhez szükséges adatszolgáltatásra, melyhez kérjük, hogy a hirdetmény alján található Excel munkalapjait töltsék ki és küldjék vissza részünkre, legkésőbb 2021. november 8-ig.

A visszaküldött dokumentum formátumára vonatkozó követelmények:

  • Excel formátumban, jelszóvédelemmel ellátva*, e-mailben;
  • cégszerű aláírással ellátva is kérjük egyidejűleg megküldeni (minősített elektronikus aláírással e-mailben vagy eredetiben aláírva postán/futárral küldve minden olyan oldalt, amelyen adat szerepel)

Elektronikus formátumok visszaküldési címe:  
(tárgy: KSZP élesítési ügyféladatok – „ügyfél neve”)

*Javasoljuk, hogy mivel az Önök által elektronikusan visszaküldött állomány bizalmas adatokat tartalmaz, titkosítva küldjék azt a megadott email címre, a jelszót pedig sms-ben az alábbi telefonszámra (a küldő nevének és az ügyfél főszámla számának megjelölésével!): +36 20 286 8150.

Postai visszaküldés esetén: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., V. emelet – KELER Zrt. Intézményi Kapcsolatok Osztály

Kiemelten fontos, hogy Excel formátumban e-mailen is megkapjuk Önöktől a dokumentumot a könnyebb és gyorsabb feldolgozás érdekében.

Hibás adat megadása esetén egyeztetést fogunk kezdeményezni.

Amennyiben nem kapunk Önöktől információt vagy a beérkezett dokumentum hiányos, az alapértelmezett beállításokat az alábbi ügyféltájékoztató dokumentum tartalmazza.

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy a feldolgozás csak azután történik meg, ha a KELER-hez bejelentett cégszerű aláírással ellátott dokumentum is eljutott hozzánk, annak hiányában sajnos nem áll módunkban az adatokat feldolgozni!

Üdvözlettel:
KELER Zrt.