Az SRD előírásai szerint publikált társasági események listája elérhető a KELER honlapján

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kibocsátók által a KELER a hosszú távú részvényesi azonosítás ösztönzéséről szóló irányelv (Shareholder Rights Directive, SRD) előírásai alapján a KELER számára eljuttatott társasági esemény/közgyűlés információk összefoglaló táblázatát honlapján is elérhetővé tette.

A publikált fájl a CAPS rendszerben rögzített valamennyi „Meghirdetett” státuszú eseményt és az eseményhez tartozó alapvető információt tartalmazza táblázatos formában, úgymint:

  • közgyűlések
  • közgyűléstől eltérő társasági események
  • részvényesi azonosítások

A közzétett esemény lista minden munkanapon kétszer, 10:00 és 21:00 órakor frissül. Az utolsó frissítés napja szerepel a fájl neve mellett, így nyomon követhető, hogy mikori állapotot tükröz a letölthető fájl.

A fájl csv formátumban letölthető. A letölthető fájlban „;” az elválasztó karakter, erre kérjük, legyenek tekintettel, amikor a fájlt táblázatkezelő szoftverrel nyitják meg.

A fájl elérhető a www.keler.hu oldalon a Társasági események/SRD - Részvényesi szerepvállalás ösztönzéséhez kapcsolódó társasági események elérési útvonalon vagy a következő linken: www.keler.hu/Társasági események/SRD - CAPS.

Esetleges kérdéseikkel kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal a  e-mail címen.

Üdvözlettel:
KELER Zrt.