KSZP - Felkészülés a MAT tesztre

Tisztelt Ügyfeleink!

A jelenleg zajló KSZP MAT Connectivity teszt első szakaszát sikeresen teljesítő ügyfeleink jogosulttá válnak a 2021. június 1-jén kezdődő üzleti folyamati tesztek megkezdésére. A connectivity tesztelést az első szakasz 2021. május 3-ai határidejéig nem teljesítő ügyfeleink 2021. május 24. és 2021. június 1. között pótolhatják.

Megkezdtük a felkészülést a júniusi üzleti folyamati tesztre is, melynek első szakasza 2021. június 1-jétől július 12-ig (MAT 1), második szakasza 2021. szeptember 1-jétől november 8-ig (MAT 2) tart majd. A felkészülés keretein belül szeretnénk előzetesen felmérni, hogy Ügyfeleink melyik MAT szakaszban terveznek tesztelni.

A sikeres és hatékony tesztelés érdekében Ügyfeleinket tesztcsoportokba tervezzük beosztani, melynek lényege, hogy az egyes csoporttagok mint kiegyenlítési partnerek egymás között bonyolítsák a teszteseteiket a gördülékenyen előrehaladás érdekében. Ehhez fontos, hogy az egyes csoportokba olyan tagok kerüljenek, akik az egyes tesztidőszakokban együtt tudnak tesztelni.

Fentieknek megfelelően kérjük Ügyfeleinket, hogy 2021. április 30-ig jelezzék a  e-mail címre, hogy melyik MAT tesztben terveznek részt venni és tesztelni.

Üdvözlettel:
KELER Zrt.