Hírlevél regisztráció

BÉT Nyitott Kötésállomány
Chart.
Éves Grafikon
OTC (Napi forgalom, Kötésszám)
Chart.
Éves Grafikon
PénzSztár

KELER nyitólap :: Számlavezetés :: Értékpapír számlavezetés

Értékpapírszámla-vezetés

A KELER a következő értékpapírszámlákat vezeti:

Összevont értékpapírszámlán tartja nyilván a KELER az ügyfele rendelkezése alatt álló összes dematerializált értékpapírt és a gyűjtőelven tárolt nyomdai úton előállított értékpapírokat (ügyfelenként, értékpapírfajtánként és értékpapír-sorozatonként).

Központi értékpapírszámlák

A KELER központi értékpapírszámlákon tartja nyilván a dematerializált értékpapírokat (ügyfelenként, értékpapírfajtánként és értékpapír-sorozatonként).

Értékpapírszámla

A KELER értékpapírszámlát vezet az egyes ügyfelei saját tulajdonában álló dematerializált értékpapírokról (ügyfelenként, értékpapírfajtánként és értékpapír-sorozatonként).

Egyedi értékpapír-letéti számla

A KELER az egyedi tárolásban kezelt nyomdai úton előállított értékpapírokra egyedi értékpapír-letéti számlát vezet (ügyfelenként, értékpapírfajtánként és értékpapír-sorozatonként).

Tőzsdei elszámolási alszámla

A KELER "M" típusú tőzsdei elszámolási értékpapír-alszámlát vezet ügyfele számára, amelyen tőzsdei ügylet elszámolása történik, valamint kizárólag az ügyfél megbízójának tulajdonában álló értékpapírra vonatkozó ügylet elszámolására szolgál.

A KELER "S" típusú tőzsdei elszámolási értékpapír-alszámlát vezet az ügyfele számára, amelyen tőzsdei ügylet elszámolása történik, és amely kizárólag az ügyfél saját tulajdonában álló értékpapírra vonatkozó ügylet elszámolására szolgál.További információ

Ha szolgáltatásunkat igénybe kívánja venni, kérjük, keresse Ügyfélszolgálatunkat hétfőtől péntekig 9.00 és 15.00 óra között.

Telefon: +36-1-483 - 6240 
+36-30 - 481 - 4331

E-mail: ugyfelszolgalat@keler.huKapcsolódó letölthető dokumentumok

01/2008 sz. ÖSSZEVONT ÉRTÉKPAPÍRSZÁMLA-VEZETÉSI ÉS SZÁMLANYILVÁNTARTÁSI SZERZŐDÉS

02/2008 sz. KIBOCSÁTÓI ÖSSZEVONT ÉRTÉKPAPÍRSZÁMLA- VEZETÉSI ÉS SZÁMLA-NYILVÁNTARTÁSI SZERZŐDÉS

03/2008 sz. EGYEDI ÉRTÉKPAPÍR-LETÉTI SZÁMLAVEZETÉSI SZERZŐDÉS


KELER értékpapírszámla tulajdonos cégek névsora és számlaszáma

Frissítés: 2015. július 31.

Letöltés (.xlsx, 18 Kb)