Hírlevél regisztráció

BÉT Nyitott Kötésállomány
Chart.
Éves Grafikon
OTC (Napi forgalom, Kötésszám)
Chart.
Éves Grafikon
PénzSztár

KELER nyitólap :: Kibocsátói szolgáltatások :: Külföldi értékpapírok és certifikátok kezelése

A certifikátok és a külföldi értékpapírok BÉT elszámolásra történő befogadása

A külföldi értékpapír és certifikát kibocsátója vagy az értékpapír forgalmazója megrendelése alapján a KELER Befogadó Nyilatkozatot állít ki, mellyel vállalja az érintett certifikát, vagy külföldi értékpapír BÉT kereskedés elszámolását. A szolgáltatás igénybevételének feltétele, a kötelező dokumentumok hiánytalan, tartalmilag helyes, megléte, valamint hogy a bevezetendő termék a KELER rendszereiben szerepeljen.Szolgáltatás részletezése:

A külföldi értékpapír és certifikát kibocsátója vagy az értékpapír forgalmazója a tervezett BÉT bevezetési napot megelőző 5. munkanapon a tőzsdei elszámolásra vonatkozó magyar vagy angol nyelven kitöltött KÉRELMET (szolgáltatás megrendelőt) és annak mellékleteiként felsorolt dokumentumokkal igényelheti a KELER részéről az adott certifikát vagy külföldi értékpapírok BÉT bevezetésének feltételekén a BÉT szabályzataiban előírt KELER Befogadó Nyilatkozat kiállítását, valamint a BÉT kereskedés elszámolását.
A szolgáltatás igénybevételének feltétele, a kötelező dokumentumok hiánytalan, tartalmilag helyes, megléte, valamint hogy a bevezetendő termék a KELER rendszereiben szerepeljen.Mit kell tennie az Ügyfélnek, ha a szolgáltatást igénybe kívánja venni?

A Kibocsátó vagy megbízottja ez irányú szándékáról értesíti a DEMAT Osztály munkatársait emailben a certificate@keler.hu  és ezzel együtt az iktato@keler.hu  címre küldött, vagy postai úton kézbesített dokumentumok rendelkezésre bocsátásával.További információ:

Elektronikus dokumentum küldése esetén: iktato@keler.hu
E-mail esetén: certificate@keler.huKapcsolódó letölthető dokumentumok: 

KÉRELEM A BUDAPESTI ÉRTÉKTŐZSDÉRE BEVEZETÉSRE KERÜLŐ KÜLFÖLDI ÉRTÉKPAPÍROK ÉS CERTIFICATE TŐZSDEI ELSZÁMOLÁSÁRA 

REQUEST FOR ADMISSION OF CERTIFICATES TO BUDAPEST STOCK EXCHANGE CLEARING AND SETTLEMENT


További hasznos linkek, információk:

www.bet.hu